Smart changes

A lista - home office kompatibilis munkakörök

Alapvetően azt gondoljuk, vannak home office kompatibilis munkakörök - ilyenek a programozás, az UX és a könyvelés is), és vannak abszolút nem home office-ra született munkák, mint az ügyfélszolgálat, a tanítás, a fodrászat és még sorolhatnánk.

2020. március 31. - SDSYS

De mi történik akkor, ha kicsit újragondoljuk? Biztos így vannak?
Készítsenek a kollégák listát, mely feladataikat tudják otthonról elvégezni, és melyek azok, amelyek irodához kötöttek.

office-620817_1920.jpg

  • Ha 50%-nál több, ami otthonról elvégezhető - legyen! Csináljuk, bízzatok az emberekben! Legyen minden nap digitális napindító -10-15 perc-, amikor mindenki elérhető videochaten, hogy lássátok és halljátok egymást. Ebben a pár percben beszéljetek az aktuális hírekről, kihívásokról, otthoni tanulásról és minden olyan témáról, ami szóba kerülne egy átlagos nap a teakonyhában. Ettől mindenki belerázódik a munkanapba és jobban fognak menni a napi feladatok is. Ilyenkor még donáldkacsázni is megengedett. :) 
  • Ha 50%nál kevesebb feladat végezhető el otthonról, akkor gondoljátok át a munkaköröket. Biztos, hogy minden irodához kötött feladat szükséges? Meg lehet oldani másképp? Esetleg átszervezéssel? Mindig vannak olyan változtatások, amelyek előnyösek lehetnek ebben a helyzetben. Ne féljetek megkeresni ezeket, átgondolni és belevágni! Tudunk ebben segíteni?

A ti cégetekben mik a nem otthonról végezhető feladatok?

A bejegyzés trackback címe:

https://smartchanges.blog.hu/api/trackback/id/tr8215575968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása