Smart changes

(Ne) beszéljünk a vírusról!

Beszéljünk inkább stratégiákról, tervekről, arról amit most tehetsz! 

2020. március 25. - SDSYS

Digitális átállás VAN: ha sikerül most jó megoldásokat találnod, azokat tudod tovább vinni. Az a jó, ami a TE céged működésének segítség. Gondold végig azokat a folyamatokat, amikben most megoldásra (segítségre) szorulsz, és azok mentén keress digitális válaszokat.

Ha nem találsz jó megoldásokat, nyűg lesz, most túlélsz, és nyáron majd vissza fogsz térni a “régi” rendszerre, a régi szokásokhoz. 

De ne feledd, aki marad a most talált és bevált digitális megoldásoknál, ő már ugrott egyet és sokkal előrébb lesz. Például Magyarország teljesen - kihagyta a pénzforgalmi csekkek korát és készpénzről egyből bankkártyára váltott. 

És mire számíthatunk ezután? 

climate-change-1325882_1920.jpg

  • 1-2. hétig biztosan káosz lesz. Ilyenkor nincs más, csak a káosz kezelése adhoc megoldásokkal.
  • A 3. héttől jöhet majd a megnyugvás időszaka, amikor a káoszban bevált eszközök használata már napi szinten megy, készségszinten elsajátították a kollégák, de a kényszerből használt, nem a cég működését leginkább segítő eszközök detektálása még nem történt meg.
  • Egy hónap után, körülbelül a 4-7. héttől jön a Business as usual, amikor a jól bevált és hasznos eszközöket már örömmel használjuk, ami pedig nehézkes, arra azt mondjuk - majd ha minden visszaáll a régi kerékvágásba, kiiktatjuk VAGY aki maradni akar a digitális úton, keres jobb megoldást.
  • A második, harmadik hónapban, azaz a 8-12. héten pedig reményeink szerint visszatérünk a valóságba, de erről beszélünk majd akkor! :) 

És te átálltál már? :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smartchanges.blog.hu/api/trackback/id/tr1715556182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása