Smart changes

SDSYS Matching 1.1 verzióváltás - Minden fontos információ egyben

2021. március 04. - SDSYS

Az SDSYS MATCHING szolgáltatása lehetőséget nyújt arra, hogy a beérkező belföldi számlák adatait akár teljesen érintésmentesen lehessen rögzíteni. A rendszer összekapcsolja a számla képi adatait a NAV-tól érkező XML adatokkal, ezáltal gyorsítva a számlák feldolgozását, iktatását és rögzítését. 

A MATCHING megoldás tökéletes megoldás azoknak a vállaltoknak, ahol használnak ERP/DMS rendszert, nagy mennyiségű bejövő belföldi számlaforgalmuk van és amelyek jóváhagyási rendszeren mennek keresztül. 
Használatával a vállaltok 
munkaidőt és ezzel pénzt tudnak megtakarítani valamint csökkenthetik adminisztrációs költségeiket. 
A hatékonyabb működés érdekében a héten frissíteni fogjuk így összeszedtük a legfontosabb információkat, hogy mit is jelent ez pontosan.​

Mi történik a verzió váltással:
A PDF-ek kiértékelésének módszere megváltozik.
Ez azt jelenti, hogy a korábban alkalmazott Text szerkezetek tárolása a hatékonyság és biztosabb felismerés érdekében megváltozik. Ez a magyarázata annak, miért kell minden még nem párosodott, aktív PDF-et ismételten AI-val kiértékelni és az új szerkezet szerint elmenteni.

Mire lehet számítani:
A rendszer körülbelül 2 órára teljesen le lesz állítva. A újra indulást követően pedig nagy terheléssel fog elindulni, aminek két oka is van. Minden aktív pdf újra értékelődik, ami a rendszer szempontjából pont olyan, mintha egyszerre töltöttek volna fel minden aktív számlát. A rendszer Matching API ebben az időszakban nem tud dokumentumot befogadni. Az NDL-API ezzel szemben továbbra is befogadja a számlákat, amikor az Matching szolgáltatás elindul, akkor erről az oldalról is azonnal érkeznek be az új számlák. 

Mi várható:
A rendszer teljesítménye körülbelül tízszeresére növekedik, egységnyi idő alatt 10-szer több párosítás várható.
A párosítás minősége megváltozik. A legtöbb javulás a korábbi téves párosításokban várható, ezek száma jelentősen csökkenni fog. A számla a megadott várakozási idő után párosítás nélkül kerül vissza.

Mi várható az indulást követően:
A nagy terheléssel járó indítás miatt körülbelül 12 (maximum 36) óráig a rendszerben látszólag lassulás várható. Mértékét sajnos nem tudjuk megadni. Amint az "egyidőben" beérkezett számla képek kiértékelésre kerültek a teljesítmény az elvárt sebességre áll. 

Ha még nem használod a MATCHING szolgáltatás, de felkeltettük az érdeklődésed tudj meg többet:

www.matching.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://smartchanges.blog.hu/api/trackback/id/tr7116449766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása